KONTAKT

© 2019 Jana Gál

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

JANA GÁL

Revoluční 240

Šestajovice u Prahy

250 92

Způsob platby: zaslání na účet

1709321113/0800 (Česká Spořitelna),

IBAN CZ71 0800 0000 0017 0932 113​

Tel: +420 774 184 112​​​

poradnanadalku@gmail.com

Všeobecné obchodní podmínky

Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku
Evidenční číslo ŽL: ŽO/06190316
Evidující úřad: Úřad městské části Praha 15

Nejsem plátcem DPH.

SKYPE: janitaxgal

I. Obsah a účel dokumentu

 

1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webových stránek www.poradnanadalku.cz a rovněž klienty a zájemci o služby provozovatelky těchto webových stránek. Zákon o ochraně osobních údajů užívá pro osoby, kterých se poskytnuté osobní údaje týkají označení „subjekt údajů“. Tento pojem bude proto v textu dokumentu používán pro veškeré osoby, které své osobní údaje provozovatelce uvedeného webu poskytly.

2. Provozovatelkou webových stránek www.poradnanadalku.cz je Jana Gál, IČ: 06190316, místem podnikání Gercenova 6/23, Praha 10, PSČ 12000.

3. Účelem tohoto dokumentu je seznámit subjekty údajů s jejich právy a povinnostmi a především jim poskytnout srozumitelnou informaci o tom, jak bude s jimi poskytnutými údaji nakládáno.

 

II. Vymezení pojmů

1. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Dle zákona jsem správkyní osobních údajů poskytnutých mi vámi, jako subjekty údajů. Jako správci mi je uložena řada povinností, mimo jiné se registrovat u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Registraci jsem řádně provedla a bylo jí přiděleno číslo 00039312. Kontaktovat mě můžete na uvedené adrese, mailu poradnanadalku@gmail.com nebo telefonu +420 774 184 112. Veškeré vaše dotazy a žádosti týkající se ochrany osobních údajů zodpovím a vyřídím obratem, v nejkratší možné době.

2. OSOBNÍ ÚDAJ. Je to jakákoli informace, která se týká určeného nebo určitelného subjektu údajů. Uvádím, že v souladu s povinnostmi vyplývajícími ze zákona o ochraně osobních údajů zpracovávám veškeré údaje, které vyplní návštěvník mých webových stránek v některém zde umístěném formuláři a odešle je stisknutím příslušného tlačítka na můj mail, tedy zejména jméno, příjmení a mailový kontakt.

3. SUBJEKT ÚDAJŮ. Tento pojem již byl částečně vysvětlen v čl. I. Subjektem údajů je pro účely ochrany osobních údajů fyzická osoba, které se týká konkrétní osobní údaj. Subjektem údajů tedy nejsou právnické osoby. 

 

III. Poskytnutí osobních údajů

1. Poskytnutí osobních údajů ze strany subjektů údajů je dobrovolné. Zpracovávány jsou pouze údaje, které sám subjekt údajů poskytne, a to zejména jejich vyplněním do některého z formulářů na webových stránkách.

2. Dobrovolnost poskytnutí osobních údajů znamená, že vám jejich poskytnutí neukládá žádný právní předpis. Povinným je tak pouze poskytnutí takových osobních údajů, které jsou nezbytné pro řádné pro vystavení účetních a daňových dokladů. Dále musím upozornit, že bez vyplnění některých údajů (například kontaktních) by nemohly být některé služby řádně poskytnuty.  

 

IV. Účel zpracování osobních údajů

1. Osobní údaje poskytnuté na kontaktním formuláři slouží ke kontaktování zájemce o službu, poskytnutí služby a související komunikace, vystavování účetních a daňových dokladů, a proto ke zpracování osobních údajů v těchto případech není podle zákona nutný souhlas subjektu údajů.

2. Stejně tak údaje vyplněné v registračním formuláři pro zasílání novinek a informací nebo v nezávazné přihlášce jsou zpracovávány za účelem zajištění zaslání příslušných vámi vybraných informaci nebo pro následné kontaktování za účelem potvrzení vašeho zájmu o předvybraný produkt či službu. Ani v tomto případě k takovému zpracování (splnění naší povinnosti) není ze zákona nutný souhlas subjektů.

3. I bez souhlasu subjektu údajů lze v případě, že se jedná o mého klienta, zasílat na subjektem sdělený mailový kontakt tzv. obchodní sdělení, tj. nabídku stejných či obdobných produktů. Protože si velmi vážím vaší důvěry, se kterou mi své osobní údaje sdělujete a těší mě váš zájem o mé služby a produkty, zavazuji se vám mailem posílat pouze hodnotné informace a zajímavé nabídky služeb a produktů. K tomuto účelu budu zpracovávat některé z vámi poskytnutých osobních údajů, konkrétně jméno a mailový kontakt. Pokud byste se rozhodli, že nechcete tyto informace a nabídky dostávat, stačí kliknout na odkaz pro odhlášení odběru ve spodní části mailu. Jen pro úplnost uvedu, že obchodní sdělení zasílaná mailem se řídí pravidly uvedenými v zákoně č. 480/2004 Sb., o službách informační společnosti.

4. Poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány i za účelem tvorby zákaznických databází tak, abych Vám zasílala informace a nabídky pouze z té oblasti, o kterou máte zájem.

 

V. Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Zpracování osobních údajů pro účely uvedené v čl. IV. je podle zákona možné bez vašeho souhlasu, pokud jsem vám poskytla svoji službu, zjednodušeně, jste-li mými klienty, zákazníky. Pokud v rámci objednávky nebo při poskytování služeb dáte výslovný souhlas tím, že zaškrtnete políčko souhlasu se všeobecnými obchodními podmínkami či jinak projevíte souhlas, pak vám mohu zaslat i nabídku jiného subjektu z jiné oblasti než jsou mnou poskytované služby a produkty.

2. Pokud si pouze stáhnete některý z produktů zdarma, mohu vaše údaje k zasílání informací a nabídek obchodu a služeb využívat pouze s vaším souhlasem. Ten vyjádříte kliknutím na tlačítko pro stáhnutí produktu zdarma.

 

VI. Zpracování a ochrana osobních údajů

1. Osobní údaje poskytnuté v elektronické podobě budou zpracovávány automatizovaně, osobní údaje poskytnuté klasickou písemnou formou nebo ústně budou zpracovávány manuálně. Zpracování provádí správce, případně jeho zaměstnanci a správce zaručuje, že všechny tyto osoby zachovají mlčenlivost o poskytnutých osobních údajích a neposkytnou je žádné třetí osobě, s výjimkou případů, kdy tak výslovně ukládá zákon.

2. Osobní údaje zpracovávané manuálně jsou ukládány v uzavřených prostorách, elektronicky zpracovávané údaje jsou chráněny přístupovými hesly. V obou případech jsou přijata i technickoorganizační opatření k zajištění ochrany před přístupem neoprávněných osob k údajům.

 

VII. Správnost osobních údajů a přístup subjektu údajů k informacím

1. Subjekt údajů je povinen poskytnout pouze pravdivé a správné údaje, a v případě, že dojde k jejich změně, tak změnu správci bez zbytečného odkladu oznámit. Osobní údaje jsou zaznamenány v podobě poskytnuté subjektem údajů. Pokud by se přesto přes veškerou snahu objevila v údajích nesprávnost nebo nepřesnost, obratem po zjištění či upozornění ze strany subjektu údajů ji opravím.

2. Pokud byste zjistili nebo se domnívali, že zpracování vašich osobních údajů provádím v rozporu se zákonem nebo v rozporu s ochranou vašeho soukromého a osobního života, je vaším právem požádat mě o vysvětlení a požadovat odstranění takto vzniklého stavu. Kromě opravy nebo doplnění údajů může jít zejména o požadavek blokování nebo likvidace osobních údajů

3. Informace o konkrétním zpracování vašich osobních údajů vám obratem sdělím, pokud o to požádáte.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJU